fredag den 21. oktober 2011

Alfred [hjerter] Alma

Alfred <3 Alma

Alfred elsker Alma. Bamsen, som farmor lavede for snart mange år siden. Sådan en bamse som kan tale og tage med på tur. Her er vi på vej til mormor og morfar.

2 kommentarer:

 1. jeg faldt over denne hjemmeside i færd med at finde noget til Halloween. og jeg så ordet autisme og begyndte at se nærmere på hjemmesiden her. jeg syntes det er fedt at i skriver om hvad i laver,så kan andre der ikke ved hvad det er eller hvad nogen som har med autistiske børn at gøre laver med dem. jeg er en 13 år gammel pige, der selv har en lillebror der er autist, men han er nogen gange lidt hysterisk. noget af det vi laver er at spille wii, det kan han godt lide. syntes det er fedt at i skriver om hvad i laver, så kan andre der ikke ved hvad det er se det.
  jeg faldt over denne hjemmeside, og stoppede ved ordet autisme. jeg er 13 år gammel og har en lillebror på 8 der er autist. han kan ikke tale, så vi bruger lidt tegnesprog.

  SvarSlet
 2. Kære Tanja
  Tak for din kommentar - den blev jeg meget glad for. Det lyder som om din bror er heldig at have dig som søster, men jeg kan godt forstå at det kan være svært. August bliver tit ked af det, når Alfred pludselig ikke vil lege eller slår han. Men de er også venner på deres egen måde. Når August bliver ældre vil jeg foreslå ham at komme i en gruppe med andre søskende til autister, så han kan tale med nogen, der har oplevet noget af det samme som han har.
  Mange varme hilsner
  fra Kathrine

  SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!