onsdag den 3. august 2011

Sommeraften med cykelhjelm - og PVG FTW

Jeg tager lige en ekstra tur

Fuld fart ned ad bakken


Og så er man altså stolt. Over at sådan en lille fis, der kan drive én til vanvid - også kan gøre én så glad og stolt og alt muligt andet. Sådan en sommeraften med cykelhjelm og fuld fart - og en kat som selskab. August har kæmpet lidt med cyklen de sidste dage. Men nu har han sat sig til rette i sadlen og er klar til at indtage verden! Ak ja...

Og en anden fis har i den grad knækket læsekoden - og det er ikke længere "nok" for ham at læse lydene i Anders And bladet. Nu bliver der læst talebobler - flere og flere, hurtigere og hurtigere - og stoltheden og glæden er ikke til at tage fejl af. Og tænk sig, lige på sådan en dag efter lang tid med "nu holder vi ikke til det længere..." - så vender det hele. For hulan da!
Vi har også besøgt Skolen i Peder Vedels gade i dag (eller PVG som Alfred synes vi skal kalde den). Og det var en omvendt mavepuster. For der var plads og rum og forberedte søde voksne (og mange af dem) og glæde hos Alfred og hans navn på pladsen og eneplads og garderobe og billeder af klassekammerater (og nøj, de så søde ud!). Og efter det år vi har haft... så er det allerede lidt som at komme i land. Så at vi glæder os til, at Alfred starter i Y2 på mandag - det er vist en underdrivelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!