tirsdag den 23. august 2011

Den sejeste cykelmyg!

Selvom man godt kunne tro det, så er det ikke August, men derimod Cykelmyggen Egon på Østre Gasværk, jeg taler om. Vi var nemlig så heldige at blive inviteret ind og se den forrygende forestilling af Sanne, Lukas og Kristoffer i søndags.

Og sikken forestilling! Det var intet mindre end veloplagt artisteri i fornemste stil krydret med cool musik, smukke kostumer og cykeltricks der fik os alle til at tabe kæben. Det var en herlig kombi-historie af den klassiske Cykelmyggen Egon og den lidt nyere Cykelmyggen og dansemyggen. Og da vi jo havde vores egen balletdanser-in-spe August med, var det jo skønt med fnuglette dansetrin - samtidig med at de lidt tungere hip hop numre også gik lige i dansegenet. Teksterne var også lige i øret på vores ordelskende Alfred.
Edderkoppen var tilpas uhyggelig og grum, for hvad er en børnehistorie uden en grum skurk? Og når bare alt ender godt er det jo en herlig måde at tilbringe en søndag - og så i god selskab med familien.

I forhallen var der lavet rutchebane og sådan en man kan få taget billeder i - altså hvor man stikker hovedet ud (hvad hedder den?). Det hele var fint i børnehøjde - uden at voksne fik ondt i nakken af at dukke sig, kan man sige.

Vi købte cd'en med hjem og har siden hørt den rigtig meget. Det er næppe nogen overraskelse at nummeret med pruttebillen er yderst populært... Men alle numre tåler bestemt at blive hørt igen og igen og selv trætte voksenører bliver ikke trætte af Egon og slænget. Hip hop og højt humør!

(Og jeg har ledt efter et billede, men iPad og internet er ikke helt venner i dag. Tror de skal drikke kaffe sammen og tale om det. Snart.)

1 kommentar:

  1. Godt I løb i forvejen og så hvad de har gang i, selvom vi kunne forstå på Mikkel, det lød godt.
    Tumelo skal med sin farmor ind og se det, men først i oktober. Han skal nok blive lige så begejstret som jer.
    Knus Birgitte

    SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!