onsdag den 29. juni 2011

Ugly Oprah cry

Når man ringer til sin kone, og hun svarer med gråd i stemmen, at der er kommet svar fra klagenævnet, så tror man ikke, at det kan være godt. Men det var det.

Jeg var på vej til møde om den nye struktur for støtte på fritten (læs: endnu en spareøvelse, men vi tager det med er smil ). På vej ud af døren tømte jeg postkassen og så at der var brev fra klagenævnet. Kuverten blev flået op og jeg ledte desperat efter magiske ord. Og fandt dem:

"Vi har besluttet at ændre Københavns Kommunes afgørelse"... "Alfred skal i skoleåret 2011/2012 henvises til et specialtilbud (...) for børn med autismespektrumforstyrrelser, hvor der samtidig kan tages højde for hans ADHD".

Og så tudede jeg altså, som i ugly Oprah cry, for det var næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Og der er også påtale til kommunen for sagsbehandlingen. Nu vil kommunen snarest kontakte os om "det videre samarbejde i forhold til at finde et skoletilbud til Alfred". Ja tak! Og midt i tudesceancen ringede Mikkel, stakkels mand. Men nyheden var god.

Det var lige som om det var lidt svært at høre efter til mødet om støtten. For nu skal han jo ikke være der efter ferien. Men inden jeg hæver armene helt højt, højt over hovedet, så vil jeg gerne have navn på skolen, hvor han skal starte.

Og så varmer det altså helt vildt - al den positive feedback vi har fået fra familie og venner. Som vores egen hær mod kommunen. Jeg er sikker på at alle de positive tanker og ønsker også har hjulpet det hele på vej!

Location:Albaniensgade 1,copenhagen,denmark

8 kommentarer:

 1. Nu fik du også mig til at fælde en tåre! Hvor er det bare superdupermegaskønt. Ønsker jer alle fire den bedste sommer!!

  SvarSlet
 2. Yes!!! Det var da fantastisk. Det nytter at kæmpe. Heldigvis da. Tillykke med det. Nu bliver det en god sommer :-)

  Janni

  SvarSlet
 3. Tillykke herfra ! Godt at læse !

  SvarSlet
 4. 1.000 tak - det er næsten uvirkeligt, men vi er meget glade og lettede. Så mangler vi bare kontakt fra kommunen og navnet på en skole.
  Men ja, det betaler sig (heldigvis) at holde fast.
  Kh Kathrine

  SvarSlet
 5. Kæmpe tillykke med det! Det viser jo bare at det kan betale sig at kæmpe for sagen - når man nu har ret :-). Godt for Alfred at han er udstyret med en ressourcestærk familie, der kan og vil kæmpe for ham. Sejt gået!
  Jeg håber I hurtigt kan få afklaret hvilken skole det bliver, så I kan begynde forberedelserne.
  Kh Moren

  SvarSlet
 6. Den stille pige01 juli, 2011 05:37

  Tillykke. Det bliver spændende at følge med i, hvordan hans skolegang bliver nu hvor han kommer i et specialundervisningstilbud, hvor der forhåbentlig er de rette ressourcer. Måske får han endda gode kammerater?! :-)

  SvarSlet
 7. Et kæmpe tillykke! Er bare så glad på jeres vegne :) Er det på Freja skolen i Valby?

  SvarSlet
 8. Vi ved stadig ikke, hvor Alfred får plads. Kommunen har den 29. skrevet at vi får svar i løbet af 10 arbejdsdage. Men ja, Frejaskolen i Valby ville være et helt fantastisk sted - eller Skolen i Peder Vedels gade på Amager.
  Kh Kathrine

  SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!