onsdag den 25. maj 2011

Længe leve Legoland

24 Timer havde i dag en artikel om, at man kan betale ekstra og slippe for at stå i kø. Egentlig ikke en nyhed, for sådan var det også da vi var der for et par år siden. Og nej, det er da ikke retfærdigt at man kan købe sig til at komme foran - men sådan er det nu engang. Det koster også penge at sidde bedre i teatret.
Og Legoland har altså en særlig plads i mit hjerte, fordi med deres særlige Vis hensyn kort til bl.a. autister, gør en familieudflugt til noget næsten normalt. Kortet (som vi ikke skulle betale for, skønt vi gerne ville) gør det muligt for Alfred ikke bare at springe køen over, men også at få en ekstra tur. Men nu kan det så være at vi på årets tur til det legolandske ikke skal frygte at der bliver råbt autist efter os, men nærmere kapitalist.

4 kommentarer:

 1. Hej. Jeg kigger lidt med på din blog :) Jeg læste også artiklen og må indrømme, at jeg finder det forkert - er enig med "specialisterne" i det punkt, at det er forkert, at lærer børn at penge giver automatisk ret til mere. På den anden side synes jeg der er forskel på om det er et almindeligt barn eller et barn med fx. autisme. Det er vigtigt, at give de unger en succes oplevelse også. Det er jo ikke til, at se forskel så nogle vil nok sætte jer i bås, men jeg vil da tænke mig om en ekstra gang i hvert fald. Giver det mening?
  Mvh Thit

  SvarSlet
 2. Tak for tip. Vi er på vej til legoland til sommer og kortet kendte jeg ikke.

  SvarSlet
 3. @Thit - jeg forstår godt eksperterne, men jeg synes det er ret idealistisk. Hvad med de børn der ikke har råd til at komme i Legoland? Ikke har råd til is osv. Jeg ved godt det er sat på spidsen, for jeg synes bestemt det er vigtigt at lære at stå i kø og vente på tur.
  Bare fordi Legoland har den ekstra mulighed, så behøver man jo ikke bruge den. Og så synes jeg det blev slået lidt stort op i avisen, når det ikke som sådan er noget nyt. Men tak for din kommentar, jeg er glad for at du læser med.

  @Xmor - Du skal bare henvende dig i informationen og bede om et Vis Hensyn kort. Sådan var det for to år siden. Vi skulle ikke dokumentere noget. Men hvis du har et ledsagerkort, kan du jo muligvis også spare noget på indgangen.
  Hav en eigtig dejlig tur! Vi skal også derover til sommer.

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt være enig i, altså at det er slået lidt vel stort op i aviserne. Og jeg må jo også indrømme, at det på ingen måde kan holde mig fra legoland! ;) Det er jo et fantastisk sted, jeg synes bare det er fjollet at penge åbenbart skal være så styrende i vores verden..
  Jeg håber I får en dejlig tur til Legoland næste gang! :)

  SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!