torsdag den 20. januar 2011

Medlem af en ny forening

Den er god nok. Også selvom papiret først kommer senere. Alfred har også ADHD, så det er ikke bare 'almindelig' krudt og drengestreger, når han ikke kan koncentrere sig eller sidde stille. Han kan ikke gøre for det.
Vi har været til udredning på Bispebjerg Børnepsykiatrisk afdeling, hvor de har testet Alfred og snakket med os i løbet af de sidste måneder. Vi har sådan set heller ikke været så meget i tvivl, selvom det stadig er hans Aspergers, der fylder mest. Det er ikke ualmindeligt at børn på autismespektret også har en side-diagnose som ADHD, Tourettes eller lignende.
Jeg har været derude i dag til anamnese, som det hedder. Det er egentlig bare en snak om Alfred. Sådan hvordan han er og hvordan han har det. Og han har det svært for tiden. I dag er han hjemme sammen med Mikkel og August, fordi han har feber. Selvom det ikke er rart at være syg, så er det nok rarere for ham end at være i skole. Det er han stadig meget ked af, og det er ikke en holdbar situation. Men vi arbejder på sagen. Og nu har vi så endnu et kort at spille i vores jagt på 'det gode skoleliv' for Alfred. For papir med diagnoser kan være med til at åbne en ellers lukket dør til den nødvendige støtte.Mærkeligt nok skriver jeg meget tid forkert, når jeg skal skrive ADHD. Det bliver for det meste til ADHA. Og så kommer jeg til at tænke på en meget sjov australsk radioudsendelse med en quiz, som går helt galt... For der er nok at grine af. Også selvom det er fra den anden side af kloden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!