onsdag den 26. januar 2011

Fra en hånd til en anden


Alfred har været syg med feber og forkælelse et par dage, men er nu klar til skole igen. Han siger selv, at han meget hellere vil være syg end at skulle i den*** skole. Det er virkelig op ad bakke, men vi smiler og vinker, som vi kalder det, når vi bliver nødt til at fastholde ham i noget, som vi heller ikke synes er godt for ham.
Men det er faktisk et positivt indlæg - for jeg lavede lektier med ham i går. Vi tømte skolertasken og kiggede i bøgerne, og lur mig om han så ikke lige løste alle otte opgaver i et trafikhæfte. Men at tegne i labyrinter, finde fejl, male og ikke mindst skrive bogstaver. Og skrive, ja det gør han med begge hænder! Det er stort set ikke til at se forskel og han holder også helt på sin egen måde på blyanten. men bogstaver skriver han og jeg var så stolt!
Efter trafikopgaverne lavede han hemmelige lektier og tegnede sin Nintendo. Tegnede! Som han ellers ikke gør. Og hoved, hænder og det hele sad rigtigt på den lille Mario-mand i spillet.
Nu skal vi bare have glæden overført til skoledagen. Møde på fredag. Vi væbner os med venlig insisteren på at det skal blive bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!