tirsdag den 26. oktober 2010

Fem sting i panden eller mød vores Harry PotterSå skete det - en alvorlig tur på skadestuen. Kort fortalt: Alfred faldt i Fritten i går, da Mikkel hentede ham. Alfred slog panden ned i trappen og fik en stor flænge i panden. Mikkel tog ham på skadestuen, hvor der kom forbinding på indtil de skulle komme igen om aftenen. Farfar og farmor var søde at låne os bilen, så de kom godt frem og tilbage. For ellers var der desværre ikke meget godt at skrive om den oplevelse. Andet end at Alfred heldigvis virkede til at have fortrængt det, da de kom hjem.
For det første skulle de vente længe (igen), men det værste havde været lægens manglende forståelse for Alfreds handicap og brug for forberedelse - eller i det mindste en forklaring på hvad der skulle ske. Alfred skreg - Så hjælp mig dog! om og om igen - Mikkel måtte dels holde ham og dels bede lægen stoppe, så han kunne berolige Alfred og forklare ham, hvad der skulle ske. Selv sygeplejesken som var med til at holde ham(!) havde tårer i øjnene. Mikkel gjorde flere gange opmærksom på at Alfred har Aspergers og derfor reagerer anderledes, men det blev overhørt.

Mikkel valgte at sende en klage, da han kom hjem. Det forstår jeg godt. Han var rystet i sin grundvold. Jeg kunne bare give et stort kram efter den tapre dreng havde fået vasket blodet ud af håret og var kommet i seng.

1 kommentar:

  1. Jeg får sgu også helt tårer i øjnene når jeg læser om den oplevelse.. Godt at Mikkel fik sendt den klage. Det er bare ikke i orden.

    -Men for nu at se på den lyse side, så skal det nok blive et flot og mandigt (Dylan-agtigt) ar han får der i panden!... Pigerne er vilde med den slags. :)

    SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!