søndag den 26. september 2010

Det skal nok komme

Jeg har forsøgt at tage tilløb, men det bliver ikke til så meget. For der er meget at skrive. Og det eneste ord der triller ind på lystavlen er undtagelsestilstand. Vi er i en slags undtagelsestilstand faktisk hele tiden. For vi skal finde vores familiemæssige ben i hele det skole-cirkus, som altså ikke lige er det letteste. Hverken for store eller små.
Vi har ingen erfaringer at trække på. Ingen 'voksne' som holder os i hånden og fortæller, hvad vi skal gøre. Og vi ved altså ikke helt, hvad vi skal gøre. Men noget skal gøres, og det gør vi. Men vi ved (sku) ikke om det er det rigtige for Alfred. Vi prøver.
Og jeg skal nok skrive mere konkret om det hele. For ellers glemmer vi det midt i alt det andet sker. For det hele går meget hurtigt for tiden.
Det eneste som er en god og tryg sikkerhed er familiens støtte og hjælp. Ellers brændte det hele sammen. Og det giver det nødvendige overskud, når enten den ene eller den anden bliver passet en dag eller to af søde, tålmodige og ikke mindst kærlige bedsteforældre, som rummer drengene med deres aktivitet og humør.


Så - i stedet for en masse om skolen har jeg kigget fotos igennem og fundet nogle af de manglende brikker fra de sidste dages stilhed på bloggen. Kronologien holder ikke. Datoen er forkert. Men ungerne - de er ægte nok og lige som de skal være...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!