søndag den 8. august 2010

Udpluk fra en ferie...

Her har været stille længe. Men vi har været på ferie. I sommerhuset. Uden ret megen internet-tid, men mere tid til afslapning og ture ud i det blå. Aftenbadning med ungerne, ture til Hundested, is, ild i mexiovnen, gæstebud, Uno og en hel masse Robin Hood på dvd.
Og så var der også ham her, som pludselig stod i køkkenet....
Alle feriefotos er i album her.
Vi har aftalt, at vi også laver sådan en sommer næste år. Det holder 100!


August tog hurtigt landliggerlivet til sig. Især det dér med at tisse i haven - det kunne han bruge.
Så der blev tisset. Tit og ofte.


To dejlige drenge!


Tøffe følge sig hurtigt hjemme og holdt især af at ligge her ved køkkendøren og holde øje med det hele.August var med til at bare muffins. Han var tålmodig, grundig - og fræk! Og det bedste var altså, da vi sad i den sidste aftensol ved køkkendøren og delte et par smagsprøver.


Bytur med den lille purk. Det var sommerstemning for alle pengene!Da August havde fødselsdag tog vi en tur til Hundested for at klappe krabber... og spise is...Min smukke ridder Alfred på vej til aftenbad.


På vej op til sommerhuset havde Alfred og jeg en rigtig udflugtsdag, hvor vi først var i Botanisk Have og siden på Geologisk Museum. Det kan godt gå hen og blive det nye hit, for der er jo et helt rum med dinoting og -sager. Alfred var også meget begejstret for mineralsamlingen og udbrød til kustoden -
"Det er virkelig et spændende museum I har her!"

Og så er der altså noget med det køkken deroppe, som får mig til at bage i den helt store stil. Ikke så sund en sund hobby. Men ret sød...Og sidst, men slet ikke mindst, så har August haft fødselsdag. 3 år. 3 år..... (!)
Han blev fejret med morgenbord med gaver og lys - vi var i Hundested på hyggelig tur og til aften havde fødselaren bestilt hotdogs.
Om lørdagen havde vi familiefødselsdag i haven, og August blev næsten oversvømmet i biler i alle størrelser. Han blev meget, meget glad og havde en helt fantastisk dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!