mandag den 12. juli 2010

Oh, what a weekend!

Vi havde valgt "Del og hersk" modellen fredag, så Mikkel tog August med ud til farfar og farmor, og jeg tog Alfred med til sommerhuset. Vi inviterede Kristoffer på velfortjent dessert efter han havde gravet en masse hos mormor og morfar.

Lørdag formiddag skulle der handles - så vi trillede med toget til Rema i Lille Kregme, hvor Alfred var med til at aflevere flasker og på den måde fik "penge på lommen", som han selv udtrykte det. Nogle af dem blev brugt til en slikkepind, og han klarede den meget varme tur med godt humør.

Det var sommer i 2010
Så kom August sammen med papa, farfar og farmor - og endnu flere dejlige ting til sommerhuset. Vi havde sådan en dejlig sommerdag, at vi blev enige om, at selv hvis det nu regnede resten af sommeren, så havde det været sand sommer i 2010. Der var vandplaskeri på plænen, frokost i skyggen, papa klippede hæk (og det så altså godt ud!) og der blev spist sommermad i haven med is, koldskål og egne jordbær til dessert.


Hverdagens grumme fjæs i badetøj á la Baywatch
Med for at det ikke skal være alt for meget postkort-idyl, så hører det med til historien, at der også er megen råben og skrigen. For det meste når drengene er sammen. Alfreds humør svinger hurtigt (og August kan godt drille), så pludselig skal alle tie stille (og heldigvis er det også den formulering Alfred bruger, for hvis han sagde hold kæft var det da slet ikke til at holde ud!)
Nogle gange går stemningen fra 0 til 100 på bare et splidt sekund. Fra idyl til kaos. Og heldigvis kan det lige så hurtigt gå den anden vej, men det gør altså, at vi aldrig kan slappe helt af. Der skal altid være (mindst) én voksen i nærheden af ungern. Man skal være klar som en livredder i Baywatch, så man kan kaste sig i bølgerne og redde små eller store drenge fra druknedød og farlige bølger. Vi mangler bare den røde badedragt og den dér anden røde dims de altid havde med i vandet. Så passer det hele.


Jeg fandt det fine røde skab i Den Blå Avis og det er jo som skabt til den væg.
Billederne er bryllupsgaver fra farfar og farmor. Og ungerne - det er vores egen produktion ;)

Men de kan altså godt, når det gælder - drengene. På en meget varm hjemtur først med bus, så med S-tog og sidst med metro - der er humøret godt og roligt. De sidder og snakker. Vi spiser lidt frugt og snacks. Så er det dejligt at være på familietur, og vi tvivler ikke på, at det er det helt rigtige for os at have det sommerhus. Det er stedet for os med højt til loftet og græs under fødderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!