torsdag den 14. januar 2010

Halula og halla-boen

Man tror, man vil huske det altid. De ord, som ungerne siger. Men pludselig glemmer man det, for så kan de sige alting - helt rigtigt.

Derfor er det vigtigt at huske, at August stadig kalder en telefon for en 'halla-boen' og at hans yndlingssang for tiden er Et Barn er Født i Bethlehem - eller som han kalder den 'Halula'. Alfred kaldes ikke længere Da-dad, men A-fad. Ja, hvad bliver mon det næste?

Alfred nægter ellers kategorisk at han skal være noget som helst, når han bliver voksen. Han skal da bo hjemme hos os altid, og hvis vi får brug for penge, kan Mikkel og jeg jo bare arbejde noget mere.
Men i dag forklarede jeg ham, (anledt af at skildpadden i Augusts vuggestue hedder Sokrates) at der jo findes nogen, hvis arbejde er at tænke. Nemlig filosoffer. Det vakte stor glæde, for som Alfred pointerede - Jeg tænker faktisk hele tiden!

2 kommentarer:

  1. Have you ever heard the quote "out of the mouths of babes"? Unfortunately the only time I remember things my children have said is when it is something that should not have been said and at the most inappropriate times.

    SvarSlet
  2. victor calls TV "børne-tossen".. combination of børnefjernsyn and tosse-kassen. Now I just call it the same thing...

    SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!