torsdag den 27. november 2008

Meget morsomt

Her til aften ca. 20 minutter efter Alfred var lagt i seng kunne jeg høre ham ligge og kluk-le inde i sin seng. Jeg gik ind for at høre, hvad al uroen drejede sig om og jeg fik den sødeste historie:

"Far, her i dag ovre i Røde Møllegård, så var der et spil, hvor man kunne give læbestiften til Pixelines lillebror - og så sagde han: "Pfffrrt! Tror du jeg vil gå med den?!" (efterfulgt af det hjerteligste og smittende grin) ...

Jeg spurgte lidt ind til det, og det viser sig, at Alfred i dag SELV har villet spille Pixeline i børnehaven og fået lov til det, og han har moret sig gevaldigt med det. Det er dejligt at finde ud af, at det har været en stor succesoplevelse for ham, at han selv kunne finde ud af at styre computermusen og rent faktisk bruge spillet til noget mere sjov end bare at kigge på, når de andre børn spiller.

Jeg blev i hvert fald glad - griner stadig indeni. Tak for det, min lille skrubbe.

1 kommentar:

  1. Hello Kathrine, I've sent you an email yesterday , just wanted to check if you received it! Wish you all a good weekend.

    Isla is doing some homework this morning , soon I will make them breakfast and then we have to go for some grocery shopping. I want to make them some christmas cookies. Do you have any specialities we can try ?

    SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!