onsdag den 17. oktober 2007

Jeg ligner Mohamed

... lød det glad fra Alfred, da jeg spurgte om han havde fået nyt hår. Mohamed er er en af drengene fra børnehaven, selvfølgelig.
Alfred og papa var hos frisøren efter børnehave, og Alfred sad fint og stille, mens "Fru nessa" klippede de blonde lokker. Bagefter gik turen til Amagercentret, hvor den dygtige dreng blev belønnet - og han ville helst have en "gyder" og en sherifstjerne. Nu leger han, at han er den onde sherif. Helt hvor han har det fra, ved vi ikke - men mon ikke det har noget med Lucky Luke at gøre?
Det er forresten ikke udslæt eller en børnesygdom, man kan se på den lille hånd. Der er bare blevet tegnet meget med røde tusser.

(og som et lille p.s. skal det ikke udelukkes, at moderen vil lade lokkerne vokse lidt længere. Det var nu også så sødt til purken...)

1 kommentar:

  1. Oh Alfred you still look very handsome ;) I am sure that you are a great sheriff too. People always tell me to cut Andy's hair off..... but I am not sure , tell me dear friend what do you think should we cut Andy's hair or not?? HAve a nice weekend we are off to ballet now for Isla.

    SvarSlet

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!