lørdag den 16. juli 2005

Krible-krable og kærlig hilsen

Nu er Alfred begyndt at kravle rigtigt - altså med kroppen hævet fra gulvet. Han kryber dog stadig, hvis det skal gå stærkt. Som f.eks. hvis han skal fange Stig Tøfting, eller se om han kan undslippe mama.
Han er blevet bedre til at sidde selv på gulvet og lege. Og så træner han igen og igen at rejse sig op ved sofabordet eller sofaen. Han øver sig også stadig i at falde (har fået en bule mere...) og han prøver også at rejse sig op med noget i hånden. Vi synes bare, at han er rigtig dygtig!

Vi har haft besøg af mormor og morfar i dag, og Alfred kunne helt sikkert kende dem. Det var dejligt at se. Vi gik tur ned til den kommende strandpark, hvor der jo er kommet vand i. Det skal nok blive et rigtig dejligt sted at være!

I torsdags var vi ved stranden med mødregruppen. Det var ikke rigtigt strandvejr, men hyggeligt alligevel. Alfred sad og tronede i sin klapvogn og fik sine sædvanlige tre rundenommer til frokost. Så blev han klattet og skulle have en lur... Herlig dag :)

Søde Alfred, du er sådan en dejlig dreng. Jeg bliver glad helt ind i hjertet, når du ser på mig - når vi leger "borte, tit-tit" og når du laver sjove lyde. Det er en fornøjelse at være din mor (men jeg kan godt komme til at knurre lidt, når du vågner for tredie gang på en time om natten, fordi du har tabt sutten) - jeg elsker dig incl. det hele!

Kærlig hilsen din mama

PS. Beklager den manglende foto-dokumentation af kravleriet, men det skal nok komme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi bliver glade for hver en kommentar og hilsen - tak fordi du læser med!